Wijn cadeaus

Wijn blijft een ideaal cadeau om te geven. We hebben een aantal top aanbieders geselecteerd met een ruim assortiment van wijncadeaus. Er zijn diverse pakketten te bestellen. De meeste aanbieders bezorgen in geheel Nederland. Bekijk de mogelijkheden voor de lekkerste wijnen om cadeau te geven.
 

Origonele wijncadeaus

Aanbieders wijn cadeaus

De Wijnsite is gespecialiseerd in het versturen van wijncadeaus door Nederland. In samenwerking met de betere wijn en champagne importeurs van Nederland heeft DeWijnsite een sterk assortiment uitgezocht. De nadruk ligt hierbij niet op een breed assortiment maar juist op een beperkte collectie top wijnen die uniek zijn om cadeau te geven. In de webwinkel van DeWijnsite kan men gemakkelijk en snel wijn en champagne bestellen van onder andere de grote champagne huizen Veuve Clicquot en Moët & Chandon. Het betalen kan veilig en vertrouwd via Ideal, credit card of op rekening.

Dress my wijn heeft een groot assortiment aan wijn. Natuurlijk zijn er hier de standaard rode wijnen, witte wijnen en rosé wijnen te vinden, maar ook meer! Zo is er keuze uit heerlijke mousserende wijnen, waaronder champagne en prosecco. En vanzelfsprekend mogen port, cava en sangria ook niet ontbreken in het assortiment. Bij een goede wijn hoort ook stijlvolle wijnaccessoires. Zo kan een decanter niet ontbreken bij het uitschenken van rode wijn, dus is bij Dressmywijn een mooi sommeliermes van exclusief hout of juist ingelegd met Swarovski-kristallen te verkrijgen.