Wandklok Slow pedulum white / Periglass

We hebben een leuke cadeautip voor je: Wandklok Slow pedulum white / Periglass – Leuk om te geven maar ook om te krijgen. Beschrijving van het cadeau: Wandklok slow pendulum in de kleur wit. De naam zegt het al een beetje bij deze klok gaat de pendel vertraagt heen en weer. Dit geeft weer een heel verrassend gezicht.

Dit artikel is te koop op: Decoaction – Wandklok Slow pedulum white / Periglass

Het Cadeau: Wandklok Slow pedulum white / Periglass koop je bij:

Cadeauwinkel DecoAction is een online shop waar u diverse leuke en betaalbare accessoires voor in en om uw huis vindt. Denk hierbij aan tuinaccessoires, woonaccessoires, deuraccessoires en wanddecoratie, maar ook leuke fietstassen en Savon zeep. U kunt hier bijvoorbeeld ook design klokken kopen van het merk Arti & Mestieri.

Maar er zijn nog meer leuke deuraccessoires die u hier kunt vinden. Wat dacht u van een mooi emaille huisnummer te bestellen? Wilt u dat uw huisnummer weer goed zichtbaar wordt voor de postbode en voor de andere bezoekers? Zorgt u er dan voor dat uw huisnummer op een goede plaats wordt opgehangen en er weer als nieuw uitziet. Ook voor prachtige tuinaccessoires kunt u bij onze webshop zeer goed slagen.

Bij DecoAction kunt u op een vertrouwde manier winkelen, gebruik maken van diverse betaalmethodes en u heeft de bestelling binnen een paar dagen in huis. Bent u op zoek naar een leuk en origineel geboortecadeau, verjaardagcadeau, huwelijkscadeau of gewoon een passend cadeau waar u uzelf of een vriend, familielid of kennis mee kunt verrassen? Dan bent u hier aan het goede adres.

Bekijk alle cadeaus op de Website Decoaction

De mooiste wind spinners / windspellen bij DecoAction