Een knuffeltje in de vorm van een koe bruin gestreept met ringen

Een hele leuke knuffel voor jouw hond voor heerlijk tijdverdrijf.Leuk speeltje om mee te spelen voor de hond. Voorzien van 2 kleine bijtringenen geluid in het buikje waneer daarin gebeten wordt. Dit geeft extra interactie tussen knuffel en hond!Verkrijgbaar in verschillende kleuren en is gemaakt van stof.26*10 cm groot . Verwen ook je huisdier met het cadeau: Een knuffeltje in de vorm van een koe bruin gestreept met ringen

Dit artikel is te koop op: Dierenspeelgoedwinkel – Een knuffeltje in de vorm van een koe bruin gestreept met ringen
 

Cadeautip Een knuffeltje in de vorm van een koe bruin gestreept met ringen bij de dierenspeelgoedwinkel

Aanbieder van Een knuffeltje in de vorm van een koe bruin gestreept met ringen

Dierenspeelgoedwinkel is gespecialiseerd in dierenspeelgoed en biedt een uitgebreid assortiment aan dierenspeelgoed voor honden, katten en vogels. Het assortiment van Dierenspeelgoedwinkel is veelal exclusief en altijd tegen een lage prijs verkrijgbaar, zonder verzendkosten. Je kunt Een knuffeltje in de vorm van een koe bruin gestreept met ringen hier voordelig online bestellen.

Bezoek de webwinkel op: Dierenspeelgoedwinkel.nl
 

Dierspecialist leuke cadeaus voor dieren

Meer dierenwinkels met leuke cadeaus

Petsonline is een unieke webshop die zich exclusief richt op accessoires voor honden en katten. Petsonline beschikt over veel exclusieve producten, maar ook eigen merk. Het aanbod aan producten is breed en diep met onder andere halsbanden, kleding, hondenriemen, hondentuigjes, manden en kussens. Ook verrassende producten zoals loopplanken en zwemvesten voor honden ontbreken niet.

DierenwinkelXL is een moderne webshop voor al uw huisdierbenodigdheden. Het is ontstaan door samenwerking van drie dierenspeciaalzaakhouders met samen vier eigen winkels. Door bundeling van deze krachten en jarenlange ervaring is er een webshop ontstaan waar in totaal 117 jaar vakkennis in zit. De webshop wordt nog dagelijks aangevuld met nieuwe producten, waardoor er een ruim assortiment is met een goede service en snelle levering! Ook hebben ze een leuk assortiment cadeaus voor dieren.

EzyDog Europe ontwerpt kwalitatieve en duurzame riemen, harnassen, halsbanden en nog veel meer voor honden. Daarnaast staat EzyDog Europe bekend om zijn bekroonde schokabsorberende hondenriemen en harnassen. Ezy Dog heeft een achtergrond in de watersportindustrie waardoor de producten van hoge kwaliteit zijn; ongeacht de omstandigheden. EzyDog blijft innovatieve producten ontwerpen om actieve honden te helpen in de buitenlucht.