Cadeaus voor kinderen

De leukste cadeaus voor kinderen blijft toch speelgoed. Er zijn vele online speelgoedwinkels met een geweldig aanbod van speelgoed voor kinderen. We hebben de beste en goedkoopste speelgoedwinkels op een rij gezet. Bekijk de speelgoed aanbiedingen en meer bij ons overzicht speelgoedwinkels. Vind het ideale cadeau voor je kind, neefje, buurjongen of buurmeisje en nog veel meer.
 

aanbiedingen cadeaus en speelgoed bij Intertoys

Tip: Speelgoedwinkel Intertoys

De meest bekende speelgoedwinkel met het leukste speelgoed is toch wel Intertoys. Intertoys is de grootste keten van speelgoedwinkels in Nederland. Op deze website van deze voordeige speelgoedwinkel staat een breed assortiment speelgoedartikelen voor jong tot oud, met bekende merken als LEGO, Barbie, Jumbo, Hot Wheels, Playmobil en een uitgebreide collectie Gifts & Bijoux. Daarnaast heeft Intertoys een uitgebreide collectie Games voor alle platforms en DVD’s voor jong en oud. Ideaal als je op zoek bent naar speelgoed om cadeau te geven.

Bezoek deze shop op: website Intertoys
 

De mooiste kinderkamer inrichting online

Meer goedkope speeelgoedwinkels

Liesjes Houten Speelgoed bestaat sinds september 2004 en is één van de meest toonaangevende en uitgebreide online houten speelgoedwinkels. Liesjes Houten Speelgoed staat voor leuk, eerlijk, veilig, en natuurlijk speelgoed. Alles is van topkwaliteit. Het feit dat het speelgoed van Liesjes Houten speelgoed wordt gebruikt in vele kinderdagverblijven en kleuterscholen zegt genoeg! Naast houten speelgoed is er ook een zeer uitgebreid assortiment van andere soorten speelgoed zoals knuffels, meccano, lego, en nog veel meer.

Persempretoys.nl – Bij Per sempre toys zijn alle kinderen speciaal, maar zeker die kinderen die wat meer aandacht vragen of wat extra hulp nodig hebben. Wat Persempretoys dan ook zo bijzonder maakt is dat een deel van de collectie speciaal bestemd is voor de kinderen die wat extra hulp kunnen gebruiken. Persempretoys.nl zet zich ook in voor goede doelen. Één van deze doelen is Villa Pardoes. Bij iedere aankoop doneert Per sempre toys 10% van de winst aan Villa Pardoes. Op deze manier steunen alle klanten samen met Persempretoys de Villa van Villa Pardoes.

De Grote speelgoedwinkel – Waarom koop je speelgoed online bij De Grote Speelgoedwinkel? De Grote Speelgoedwinkel heeft de beste merken (Lego, Duplo, Barbie, Hot Wheels, Fisher Price, Playmobil, Baby Born, Ravensburger, Jumbo, Vtech, Revell, etc. etc.) het mooiste speelgoed en bovendien voor een zeer brede doelgroep. Van jong tot oud, bij De Grote Speelgoedwinkel vind jij hetgeen je zoekt. En om je shopervaring nog even wat makkelijker te maken hebben we het assortiment ingedeeld in verschillende categorieën, waardoor je snel en overzichtelijk kunt zien wat we allemaal voor je klaar hebben staan en van welke merken allemaal.