Aardappel Klok

We hebben een leuke cadeautip voor je: Aardappel Klok – Leuk om te geven maar ook om te krijgen. Beschrijving van het cadeau: Met deze kit maak je van twee aardappelen een batterij waarmee je een klok kunt laten werken – Het wekt stroom op uit de aardappels met koper en zink staafjes. – In plaats van aardappelen kunnen ook citroenen gebruikt worden – Inclusief handleiding

Dit artikel is te koop op: Megagadgets – Aardappel Klok
 

Kadogalerie - originele cadeaus en gadgets

Aanbieder van Aardappel Klok

Megagadgets is gespecialiseerd in de detailhandel, distributie en verkoop van gadgets en andere nieuwe producten. Deze gadget en cadeauwinkel is altijd op zoek naar de nieuwste, leukste, gekste en mafste gadgets en cadeaus. Om deze producten te vinden reist Megagadgets de hele wereld af. Voor degene die het nog niet wisten, gadgets zijn leuke hebbedingen uit elke prijsklasse. Erg leuk om zelf te kopen, maar ook om kado te doen aan vrienden of familie.

Waarom kiezen voor een cadeau bij Megagadgets?
• Voor 22:00 uur besteld is morgen in huis!;
• Elke dag een nieuwe dagaanbieding;
• Mogelijkheid tot achteraf betalen;
• Keuzemogelijkheid voor leveringsdatum of ophaalpunten;
Webshop Keurmerk;
• Ruim aanbod van meer dan 600 gadgets en cadeaus.

Bekijk alle cadeaus en gadgets op de Website Megagadgets

 

Naast Megagadets zijn er uiteraard nog meer geweldige cadeauwinkels en webshops waar je unieke gadgets kunt kopen. Ben je op zoek naar een fantastisch cadeau op het gebied van originele gadgets? Bekijk dan snel alle aanbieders van gadgets.